Pentagrama d.o.o.




Pentagrama d.o.o.
Tomačevska cesta 46
1000 Ljubljana
Telefon:01 256 15 31
Fax:01 256 15 33
E-pošta:ask@pentagrama.si
Naravni užitek in lepota
Datum: 3. 2. 2005

Preberite si kako so se razvajale glavne nagrajenke igre Naravni užitek in lepota.


V petek 28. februarja so v Ljubljano prispele glavne nagrajenke igre »Naravni užitek in lepota«. Sprejeli smo jih v Grand Hotelu Union s kratko pogostitvijo. Kaj vse so doživele, si preberite v nadaljevanju.


Živel je princ Herbal Essences in po vsej deželi je bil poznan kot izvrsten gostitelj. Najraje je razvajal kraljice, katere so ob številnih obvezah na svojem dvoru le redko imele čas zase in so se le malokrat prepustile razvajanju.

Tako je nekega zimskega jutra svojega kočijaža poslal na še eno takšno popotovanje. Cilj kočijaža se je skrival za visokim trojanskim hribovjem v mestu poimenovanem Celje. Dodelil mu je svojo najboljšo kočijo in mu naročil, naj se odpelje po tokratne gostje. Vendar to ni bila navadna kočija, to je bila najdaljša kočija v deželi in bila je bela kot sneg na najvišjih vrhovih sveta. Vsa sijoča se je odpravila proti svojemu prvemu cilju, graščini kraljice Marije na Trnoveljski poti. Tam so ga že nestrpno pričakovale gostiteljica in njeni dve prijateljici kraljica Aza in kraljica Romana. Vse tri so se povzpele v kočijo in skupaj so odpeketale še proti četrti srečnici, kraljici Biljani v Laško. Tako je bila štiriperesna deteljica popolna in pripravljena na tridnevno razvajanje v glavnem mestu.

V graščino princa Herbal Essences, katera se ponaša s kar 327 sobanami, so kraljice prispele v zgodnjih popoldanskih urah. Na vhodu vanjo so jih sprejeli prinčevi odposlanci in jih popeljali v razkošne bivalne prostore, namenjene samo njim. V eni izmed soban jih je pričakala mehurčkasta penina in manjši prigrizki, kanapeji. Gostitelji so vsaki izmed kraljic podarili mošnjiček s 100.000 zlatniki in jim na kratko predstavili tridnevni program. Le-ta je bil na prinčevo željo oblikovan posebej zanje. Zaželeli so jim obilo užitkov ter se poslovili. Gostje so se v miru namestile ter pripravile na prvo razvajanje.

Ko se je veliki kazalec na uri približeval petici, se je na dovozu pred graščino ponovno pojavila najdaljša kočija v deželi. Prišla je po štiri kraljice, da jih odpelje v Kalipso, prinčev salon lepote. Ko je naša štiriperesna deteljica prispela v salon, so jih sprejele prijazne kozmetičarke in jih povabile v posebne prostore, namenjene samo njim. Tukaj so se kraljice prepustile čarobnim rokam osebja. Vsaka je bila deležna poživljajoče aromaterapije ter ene izmed neg po svoji želji.

Prerojene so se s kočijo odpravile nazaj v graščino na večerjo. Okusno pojedino jim je princ pripravil v Smrekarjevem hramu.


Drugi dan, ko so se kraljice prebudile spočite in pripravljene na nove dogodivščine, jih je kaj kmalu pred vhodom pričakala prinčeva kočija. Pripravljena je bila, da jih odpelje v enega najbolj znanih frizerskih salonov v deželi. Salon Mali se ponaša s šestindvajsetletno tradicijo v svoji obrti in njihovi zaposleni so pogosto gostje večjih evropskih prestolnic kot sta London in Pariz. Ko so jim uredili razkošne pričeske in jim poslikali obraze, so jih prepustili morda največjemu razvajanju. Nakupovanju!!! Kraljice je kočijaž celo popoldne prevažal od ene bogato založene trgovine do druge. Kamor so si zaželele, jih je odpeljal!

Ko se je večji izmed kazalev na mestni uri približeval sedmici, se je naša štiriperesna deteljica vrnila v graščino. Princ Herbal Essences je zanje ponovno pripravil pogostitev v svojem Smrekarjevem Hramu in kraljice so uživale v še eni gostiji, pripravljeni posebej zanje. Kasneje jih je pred vhodom ponovno pričakala kočija in naj rečemo samo, da je bil večer še mlad.


Na nedeljski dan, še preden je ura odbila poldan, so se gostje na žalost morale posloviti od prinčeve graščine. Kljub temu jih je čakal dan poln dogodivščin, saj jim je bila prinčeva kočija na voljo še vse do večera. Ponujali so se jim prelepi kraji dežele Slovenske kot so Bohinj, Bled, Portorož, Piran.

Po še enem dnevu dogodivščin jih je v večernih urah kočijaž odpeljal nazaj v varno zavetje njihovih domov. Pričakali so jih domači, veseli in neučakani. Z velikim očmi in še večjimi ušesi so polni vprašanj vase srkali vsako besedo o tridnevnem popotovanju svojih kraljic.
 
Nazaj