Herbal Essences
Naravni užitek in lepota


Pravila nagradne igre

  1. Namen pravil je, da so vsem udeleženkam zagotovljene enake možnosti osvojitve nagrade, potem ko bodo izpolnili pogoje navedene v teh Pravilih.

  2. Organizator nagradne igre je: PENTAGRAMA d.o.o., Cesta Dolomitskega odreda 10, SI-1000 Ljubljana, ID: 40331903. Za dodatne informacije poglejte na: www.pentagrama.si ali www.herbalessences.si ali pokličite na: 01/ 256 15 32.

  3. Namen nagradne igre je promocija linije izdelkov Herbal Essences, ki jih proizvaja Procter & Gamble.

  4. Nagradna igra poteka v času od 15.novembra 2004 od 00.00 do 31. decembra 2004 do 24.00.

  5. Nakup izdelka Herbal Essences ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri lahko sodelujejo vse ženske, ki so državljanke Republike Slovenije.

    Način sodelovanja:

    1. Udeleženka bo poslala SMS sporočilo na telefonsko številko 051 30 50 30. Sporočilo mora vsebovati besedo HE, ime in priimek ter eno od naravnih sestavin njenega najljubšega Herbal Essences šampona ali balzama1. Sestavine sporočila (podatki) morajo biti med seboj ločene s presledkom.
    2. Primer: HE IME PRIIMEK RASTLINA
    3. Sistem bo v obliki SMS sporočila poslal potrditev in kodo.
    4. Udeleženka si bo kodo delila še s tremi prijateljicami, s katerimi želi preživeti 3 dni. Prosila jih bo, da pošljejo SMS sporočila na telefonsko številko 051 305 030. Sporočila morajo, po vrstnem redu, vsebovati besedo HE, kodo, ime in priimek ter eno od naravnih sestavin njenega najljubšega Herbal Essences šampona ali balzama.
    5. Primer: HE KODA IME PRIIMEK RASTLINA
    6. Ko bodo vsa tri dekleta odposlala SMS s pravilno vsebino, bo prva članica skupine obveščena o tem, da so uvrščene v žrebanje.
    7. Skupina je veljavna in lahko sodeluje v žrebanju, če so bila SMS sporočila vseh udeleženk popolna in pravilna.
    8. Nagradna igra bo zaključena 31. decembra 2004 ob 24:00. Žrebanje bo potekalo 5. januarja 2005 in bo izvedeno na način računalniškega slučajnega izbora. Žrebanju bo prisostvovala tričlanska komisija, sestavljena iz predstavnika Procter&Gamble in dveh predstavnikov PENTAGRAME. Žreb je dokončen in se nanj ni možno pritožiti.
    9. Organizator bo obvestil nagrajence in se z njimi dogovoril o nadaljnjih podrobnostih.
    10. Izžrebana bo 1 (ena) prva nagrada (1 (ena) skupina 4 (štirih) deklet). Prva nagrada je tridnevni paket Naravni užitek in lepota.
    11. Izžrebanih bo tudi 25 (petindvajset ) skupin dobitnic druge nagrade (25 (petindvajset) skupin po štiri dekleta, skupaj 100 (sto) deklet). Druga nagrada je letna zaloga izdelkov Herbal Essences.

    Telefonsko številko in SMS sistem za sprejemanje sporočil bo priskrbelo podjetje Giorox management d.o.o..
    Sodelujoči sprejmejo pravila sodelovanja s tem, ko pošljejo SMS na telefonsko številko 051 30 50 30. En SMS lahko vsebuje le eno kodo. Organizator ne odgovarja za SMS-e, ki se izgubijo.Cena SMS-a je običajna cena SMS sporočila po ceniku operaterja.

  6. Nagrade

    Izžrebana bo ena prva nagrada za skupino 4 (štirih) nagrajenk in 100 (sto) drugih nagrad za 100 (sto) udeleženk ali 25 (petindvajset ) skupin.

    Prva nagrada sestoji iz:

    1. prevoza z limuzino za celotno nagrajeno skupino iz domačega kraja nagrajenke, ki je prva poslala SMS. V primeru, da so vse ostale nagrajenke iz izžrebane skupine iz istega kraja, kot ustanoviteljica skupine, bo limuzina vsako od nagrajenk pobrala na njenem domu. V nasprotnem primeru bo limuzina celotno izžrebano skupino pobrala na domu ustanoviteljice skupine.
    2. nagrajenkam bo limuzina na voljo tri dni, po 14 ur dnevno,
    3. Tridnevno bivanje v hotelu najvišje kategorije v Ljubljani (dve nočitvi z zajtrkom za štiri osebe) v obdobju januar/ februar 2005; natančni datumi koriščenje nagrade bodo usklajeni z nagrajenkami v okviru razpoložljivih zmogljivosti hotela. Datum koriščenja nagrade mora biti dogovorjen najmanj tri tedne pred začetkom koriščenja nagrade.
    4. dve večerji za štiri udeleženke v hotelu namestitve,
    5. razvajanje v lepotilnem centru za vse štiri nagrajenke po programu Herbal Essences
    6. 100.000 SIT žepnine za vsako nagrajenko.

    Seznam nagrajenk bo objavljen 6.1.2005 na spletni strani www.pentagrama.si. Organizator bo vse nagrajenke kontaktiral na telefonsko številko, s katere je bil poslan SMS, s katerim se je nagrajenka uvrstila v žrebanje.
    Osebni podatki, zbrani med in po nagradni igri bodo uporabljeni le za potebe te nagradne igre. Po treh mesecih po zaključku nagradne igre, oziroma po tem, ko bodo izpolnjene vse obveznosti izhajajoče iz nje, bodo zbrani podatki zbrisani.

    Vrednost nagrad:

    Vrednost prve nagrade v celoti je protivrednost 1,293.014,40 SIT oziroma 431.004,80 SIT po nagrajenki.
    Vrednost drugih nagrad je protivrednost 720.000 SIT, oziroma 7.200 SIT po nagrajenki.

    Nagrade niso prenosljive in jih ni možno vnovčiti.

  7. Napoved nagradne igre

    Nagradna igra bo najavljena po TV v času od 1. novembra 2004 dalje. Najave nagradne igre s podrobnostmi o načinu sodelovanja bodo od 15. novembra 2004 objavljene tudi v izbranih revijah in na brezplačnih razglednicah.
    Nagradna igra poteka na celotnem ozemlju Republike Slovenije.

  8. Zaposlenim v podjetjih Procter&Gamble d.o.o., Giorox management, Pentagrama in njihovim družinskim članom ni dovoljeno sodelovati v nagradni igri.
    Nagrajenke so dolžne sporočiti svojo davčno številko. Po Zakonu o dohodnini se vsaka nagrada šteje za obdavčljive prihodke, ki jih je potrebno prijaviti DURS v dohodninski napovedi. Obvestilo o dohodkih od nagrad bo nagrajencem poslal organizator nagradne igre najkasneje do konca februarja 2005. Akontacijo dohodnine za prvo nagrado odvede organizator.
    V primeru, da nagrajenka v času osvojitve prve nagrade nagrade ni polnoletna (18 let), mora za dogovarjanje o koriščenju in za samo koriščenje prve nagrade predložiti pooblastilo zakonitega skrbnika.
    V primeru, da je nagrajenka opravilno nezmožna, jo zastopa zakoniti zastonik.

    Pravila / pogoji za dobitnice prve nagrade:
    1. V nagradni igri lahko sodelujejo vse državljanke Republike Slovenije, razen tiste iz Člena 8.
      V žrebanju ne smeta sodelovati dve ali več skupin z istimi članicami. Istovetnost se bo preverjala po imenu, priimku in telefonski številki telefona, s katerega bo poslan SMS. Vsaka skupina mora biti različna vsaj v eni članici.
    2. Vsaka članica skupine bo prejela 100.000 SIT žepnine za potrebe prehrane, nakupa oblačil in podobno.
    3. Nagrada vsebuje tridnevno bivanje v hotelu najvišje kategorije v Ljubljani (dve nočitvi z zajtrkom za štiri osebe), razvajanje v lepotilnem centru, dve večerji in prevoze z limuzino.
    4. Nagrada ne vsebuje nobenih dodatnih konzumacij v hotelu (razen dveh večerij in zajtrkov v hotelu, ki so sestavni del nagrade), telefonskih pogovorov iz hotela ali katerihkoli drugih storitev, ki niso navedene v teh pravilih. Vse morebitne tovrstne stroške bodo nagrajenke pokrile same.
    5. Tretji dan limuzina nagrajenke odpelje v kraj, kjer jih je pobrala.

    Pravila / pogoji za dobitnice druge nagrade:
    V nagradni igri lahko sodelujejo vse državljanke Republike Slovenije, razen tiste iz Člena 8.
    V žrebanju ne smeta sodelovati dve ali več skupin z istimi članicami. Istovetnost se bo preverjala po imenu, priimku in telefonski številki telefona, s katerega bo poslan SMS. Vsaka skupina mora biti različna vsaj v eni članici.
    Nagrada vsebuje letno zalogo izdelkov Herbal Essences (6 plastenk šamponov in 6 plastenk balzamov).

  9. Organizator nagradne igre bo ta pravila objavil na svojih spletnih straneh www.pentagrama.si in www.herbalessences.si.

  10. Organizator ima pravico, da odpove ali prekine nagradno igro zaradi nepredvidenih okoliščin ali višje sile.

  11. V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi v nagradni igri je pristojno sodišče v Ljubljani.


Ljubljana, 11.11.2004

PENTAGRAMA d.o.o.


1 Seznam naravnih sestavin Herbal Essences: aloa, angelika, cvet pomarancevca, hibiskus, jasmin, jojoba, kadulja, kamilice, materina dusica, ognjic, olje psenicnih kalckov, pasijonka, potonika, proteini ovsa, rozmarin, sivka, sojini proteini, soncnica, sipek, vitamin E ali izvlecek aloe vere, izvlecek angelike, izvlecek cvetov pomarancevca, izvlecek hibiskusa, izvlecek jasmina, izvlecek jojobe, izvlecek kadulje, izvlecek kamilice, izvlecek materine dusice, izvlecek ognjica, izvlecek pasijonke, izvlecek potonike, izvlecek rozmarina, izvlecek sivke, izvlecek soncnice, izvlecek sipka.


Zapri okno